tisdag 11 oktober 2011

Tandis

Imorse, oförnämt tidigt (7.20), tog jag den här skrutten till tandläkaren! Han var så himla duktig och började gapa redan när vi steg in på kliniken, haha! Förra gången vi var hos tandläkaren hade han början till ett hål men nu var det bortborstat:) Eftersom grabbarna dricker välling i sina sängar blir det ju så att man borstar tänderna innan vällingen dricks. Men sedan senaste tandläkarbesöket har vi borstat både innan och efter och det har ju bevisligen gett resultat!
Ellioth blev dock lite besviken efter besöket. Sedan jag berättade att vi skulle till tandläkaren har han sagt att "jag ska välja en sköldpadda!", då en dagiskompis som varit hos tandläkaren fått en liten plastsköldpadda! Eftersom det var första gången vi var på Folktandvården fick Ellioth istället en påse med en gosekanin, tandborste, tandkräm och en broschyr. Han letade febrilt igenom påsen och utbrast "Meh, var är sköldpaddan??"... När tandläkaren förklarade att han fick det nästa gång suckade han högt och tackade för sig :) Haha, han är så rolig!

Nu ska jag slänga i mig en shake och sedan är det två timmar lektion som gäller!

Laters!

Tack för tipsen pulvret btw! Det var inte Dust It min frisör använde men det funkar ju precis lika bra (har lånat grannens:)), tack igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar