måndag 24 oktober 2011

Slut i rutan

Ni anar inte hur sliten jag är... Nästan ingen sömn fick jag inatt då jag vaknade av en massa mardrömmar hela tiden då jag var ute och mätte geometriska figurer och antingen räckte inte måttbandet till eller så var jag tvungen att jaga någon för att fråga hur jag skulle gå tillväga. Jag vaknade som ett vrak men vaknade till av all nervositet. Påvägen till universitetet blev jag "nummer 2-nödig" som altid när jag är påväg till en tenta. Jag ringde Mange för att bara få prata med någon (pga nervositeten) och då föreslår han att jag ska gå och bajsa på tentan. Ursäkta, men vem fasen går och sätter sig och bajsar på en tenta? "Det är ju asskönt, då får man en liten paus och kan sitta och tänka över uppgifterna!" tyckte Mange. Jo, men tjena... Man måste skriva upp tiden när man går på toa och sedan hur länge man varit inne när man kommer ut och då känner man ju verkligen att man har tid att sitta och vilbajsa, ELLER INTE. Nej, och det gick över som tur var.

Tentan kändes som att den gick rätt bra. Sista uppgiften orkade jag inte göra då jag tyckte att klockan var lite mycket (och för att jag inte kunde den) men hade jag bara fått för mig att titta lite på de sista uppgifterna på de gamla tentorna så fanns exakt denna uppgift där och jag hade löst den på 2 minuter. Men nejdå, jag tänkte ju att samma uppgift kommer ju aldrig två gånger och då är det ju ingen idé att lära sig den. Klapp på axeln, eller snarare en käftsmäll!
När skrivtiden för tentan är slut läggs ju svaren ut på kurswebbsidan. Jag har dock så satans svårt att orientera mig på dessa sidor, och så vill jag inte riktigt veta hur det gått (ifall det gått dåligt) så jag brukar undvika att gå in och kika. Men denna gången hade vår lärare självklart skickat ut ett mail med en direktlänk till svaren så då blev det ju alldeles för enkelt och jag tvingades in där iaf. Jag vågar inte säga hur det gick för då är det säkert tusen slarvfel som jag får massor minuspoäng för, men änsålänge ser det lovande ut ;-)

På onsdag börjar en ny kurs och vi har redan massor som ska läsas in och planeras, speciellt inför VFU:n som börjar om två veckor. Vi får se om jag tar mig en liten svängom till en annan stad där jag har en kompis som pluggar, och fixar lite böcker och material och får en intervju gjord :) Great!

Nu middag, följt av promenad eller gym och sedan blir det sängen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar