lördag 15 oktober 2011

Biten av varg

Självklart var det de där jäkla vargarna vi skulle besöka, med uppvärmning hos kamelerna. Kamelerna var jag inne hos men vargarna avstod jag när tårarna brände innanför ögonlocken :)

Vi blev uppdelade i två grupper så medan vi var inne hos kamelerna gick de andra till vargarna. På skämt sa jag då till de andra i min grupp att vi skulle räkna in de andra så vi skulle se att ingen blev uppäten. När vi kommer ut från kamelerna står den andra gruppen där och jag märker direkt att en saknas. Jag ropar och frågar Henke vart V hade tagit vägen och han svarar att hon blivit biten och var tvungen att åka till sjukhus. Jag högg tag i vargskötarna direkt, i panik, för att fråga hur det gått till och de förklarade att V först ramlat och när hon skulle ta sig upp hade dragit in händerna i tröjan och då var en varg där och undersökte vad som fanns innanför tyget. Där stod jag med mina händer instoppade i jackan samtidigt som skötaren vek upp mina ärmar för att händerna skulle synas. Man fick inte ha halsduk eller mössa, eller någon stickad tröja som stack ut. Jag hade till en början allt det där men fick låna en stor jacka. Man gick igenom två slussar in till vargarna och i sista frågade en av vargskötarna om det kändes bra men det gjorde det ju verkligen inte. Då fick jag bekräftat att som med alla andra djur så känner de om någon är rädd och det är just den personen som blir mest intressant... Jag stannade i slussen :) Dock blev jag mycket mer intressant ändå, eftersom jag stod ensam utanför staketet så senare fick jag gå ner och gömma mig vid kamelstallet :)

Efter besöken hos djuren blev det lite mingel på biljettkontoret. Alla är så jäkla härliga och jag kommer sakna dem massor... Hoppas man får komma tillbaka och jobba nästa säsong och träffa alla igen <3

Nu blir det familjemys,
puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar