lördag 29 oktober 2011

Lekmamma & städpappa

Lillfis i Valla <3 (Ellioth har aldrig tid att stå still för att vara med på bild!)

I förmiddags tog jag med mig grabbarna till Valla, medan Mange stannade hemma och tog tag i städningen (jag har städat de fyra senaste veckorna så nej, så synd var det inte om honom!)! Vi klappade hästar (monster), getter och kaniner... Grabbarna ville dra med mig in i stallet men jag fattar inte hur folk kan vistas där inne alltså? Det räcker ju att dörren står lite öppen för att man ska hålla på och svimma av stanken, uäääk. Så det blev inget med det. Vi fortsatte till lekparken där jag och Elton körde brandbil medan storebror raggade upp två tjejer, där han angav sig för att vara pilot och tog med dem på en liten flygtur. De ville flyga till Norden men han var bestämd på att det var Afrika som gällde. För där bor girafferna och hans dagiskompis, haha!

Efter ett par timmar får vi hem till ett glänsande rent hem och där bjöds vi på pannkakslunch. Jag har aldrig sett grabbarna äta så mycket tror jag, de åt fler pannkakor var än vad jag och M åt tillsammans :D

Nu sover Elton middag och jag har rensat garderoben på ytterkläder och skor och packat ner grabbarnas sommarkläder (ja, det kanske var på tiden när det snart är November?). Nu ska vi snart springa över till grabbarnas kompisar Theo och Hugo så grabbarna får leka av sig lite!

När ska jag få tid för mina ca 300 sidor som ska läsas till måndag?? Hmm? Jag har satt upp mig på vikariebanken så jag hoppas jag blir bokad så jag har en ursäkt att strunta i litteraturseminariet :)

Laters!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar