söndag 9 oktober 2011

Magi

Vacker färgklick!

Ännu en magisk dag... Vi vaknade redan strax innan 7.30 och då drog vi bort gardinerna och låg kvar i sängen och njöt av den vackra utsikten! Frukosten hade jag ju toklängtat efter och den var gudomlig :) Jag tror jag åt fem mackor, så vågen hoppar vi några dagar :D Efter frukost kröp vi ner i sängen igen och sov en timme till. Sedan började karln tjata om att han ville gå upp till djurparken så jag fick snällt följa med, även att jag kunde sovit i timmar till :) Men det var tokmysigt i parken då vi nästan var helt ensamma! Vid aporna fick vi sällskap av lite hotellgäster eftersom det var info just då men vid tigrarna var vi alldeles ensamma! De spanade på oss och kom och strök sig längs glaset och gallret, häftigt! Efter en liten promenad bland djuren bjöds vi på korv och festis och bara det var ju galet mysigt!
Det dröjer inte många dagar innan vi är tillbaka på Vildmarkshotellet kan jag lova, fast då med barnen också :)

Påvägen hem stannade vi på Ingelsta för lite shopping! Name It hade 25-års jubileum så grabbarna blev några tröjor rikare :) Dessutom var vi ute efter höstskor till Ellioth men resten av befolkningen hade visst varit före så det blev inga i Norrköping. Väl i stan igen svängde vi förbi Tornby och jag fick fatt i ett par Viking 27:or. Tänkte att jag fick skylla mig själv när vi inte varit ute tidigare och gott betala 650 kr som de kostade men så tänkte jag att vi skulle chansa på Stadium istället. Och oj vilken tur att vi gjorde det för där hade de ett par 27:or, Everest, förra årets modell (rött foder ist för orange) för 199:-, TACKAR :) Ibland ska man ha tur :)

Nu väntar jag på att mannen ska komma ut från barnens rum (sövning på g!) så ska han få sätta i slingor i mitt hår! Dessutom ska jag få tag i någon klipptid i veckan, jag ska för första gången i mitt liv gå till en frisörsalong...(har alltid klippt mig hos mamma men nu har hon inte tid och sedan reser hon bort...) Wish me luck!

Nighty night!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar