torsdag 23 juni 2011

Turkiet dag 7!

Idag har det varit helt galet varmt, jag tror aldrig jag varit med om dess like. 39 grader sas det att det var, och då med en obefintlig luftfuktighet. Det har inte gått att vara på land, vi har legat i poolen heeeela dagen. Elton brukar sova middag i vagnen men det gick inte, idag var det rummet med luftkonditionering som gällde!
Precis innan lunch vinkade vi av Ellioths tjejer... Det bjöds på presenter och kramar :) Sorgligt att de fart hem nu :( Ellioth hade så galet kul med dem igår. Vi satt kvar på hotellet efter middagen då det bjöds på magdans, dels av en proffsig brud och dels av Mange, haha! Hon drog upp honom och han rockade järnet. Ja, så mycket att Ellioth grät för han undrade vad sin far höll på med :) Efter dansen flyttade vi ut till poolen och solstolarna där och där blev vi kvar hela kvällen. Kidsen lekte och vi vuxna pratade skit! Det är precis så semestern ska vara!!
Nu är middagen serverad en trappa ner så jag ska rusa dit. Därefter blir det shopping längs strandpromenaden och i gamla stan. Får se om det blir till att kika på en tattoo också :D


Alice, Alva, Ellioth och Isabelle igårkväll (Isabelle är kvar en vecka till!)!
Alva och Ellioth <3
Och så var det den dansante maken ja... :D



Ellioth tokdeckade såhär vid 22.30 :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar