torsdag 16 juni 2011

Bye Sweden, hello Turkey!

Glad mamma & Elton påväg ut på äventyr <3

Nu är vi laddade för avfärd här hemma! Vi sitter och andas ut efter förmiddagens stress... Jag har varit i stan och inhandlat det sista samt spanat på rean (himla dålig planering att resa iväg just när reorna börjar ;-)) och Mange har rensat kylskåp och packat det sista här hemma. Vi var så illa tvungna att ha tvättstugan också då Ellioth kissade ner hela sin säng inatt. Så jäkla typiskt när allt var renbäddat och klart för att efter resan komma hem till ett fräscht hem!

Jag hade tänkt meddela att det skulle bli en bloggpaus på två veckor nu när vi är borta men Mange har packat ner dator och internet finns tydligen i receptionen så något inlägg ska jag nog kunna bjuda på under tiden :)

Jag reser nog för övrigt i de skönaste kläderna någonsin. Jag köpte en byxdress från H&M på rean vilken jag nu hoppat i. När jag provade dressen i våras undrade Mange om den var något jag skulle sova i men nu tyckte han tydligen den var snygg :) Eller hur liksom!? Karlar...:)

Nu ska vi strax bege oss ner mot bilen och se om alla väskor går in. Vagnarna åker med mor och far så det är bara tre väskor men skuffen är ju inte så stor. Vi har alldeles för mycket kläder med oss men jag orkade inte rensa ett sjunde varv så de fick ligga kvar nu :) Skulle vi vilja köpa något där nere så försvinner ju blöjorna under tiden där nere, samt några vällingpaket, vilket ger ny plats i väskorna!

Planet lyfter vid 20-tiden från Norrköping,
så bye bye Sweden,
hello Turkey!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar