lördag 4 juni 2011

Stilla morgon!

Såhär ser det ut på vår soffa just nu, två grabbar har parkerat framför Nicke Nyfiken! De älskar det båda två!

Äntligen (får man säga så i den här situationen) har Elton börjat intressera sig för tv:n, och då menar jag längre än 30 sekunder. Förut kunde han stanna upp i förbifarten, mitt i leken, och stirra i några sekunder men nu har det tagit sig :) Ibland, speciellt när han just kommit hem från dagis och är jättetrött, kan han nog sitta upp emot en kvart! Och det mina vänner är en mor gott förunnat! För när han inte sitter där klättrar han på allt... Och trillar ner :S Är det inte toastolen är det matstolen osv! Den ungen är mer vild än tam! Snart åker vi till Valla och släpper honom lös där, därefter i "hagen" (baksidan) i Ljungsbro :) Grabbarna ska även övernatta där så vi (läs: Mange, jag jobbar) får sovmorgon imorgon, tack <3 Mormor och morfar har även bett om att få ha Ellioth kvar en extra natt, hur det blir med det får vi se :)

Elton sitter fortfarande still i fotöljen, man kanske ska passa på att fräscha till sig? Bäddat och packat har jag redan gjort :)

Btw, vågen visade bara +0,3 kg imorse så jag är fortfarande minus om man ser på hela veckan! Men man får väl se efter ikväll :) Man kan ju inte ta med en shake på restaurang väl?!

Laters!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar