lördag 18 juni 2011

Turkiet dag 2!

Vi har det kanon här neråt, bortåt :) Varmt, men inte alldeles för varmt utan ganska lagom. Cirka 30-35 grader i skuggan om dagarna och 25 om nätterna, perfekt med andra ord. Lagom på svenska ja :) Det var inte riktigt lika lagom varmt när jag tog mig en löptur strax innan lunch när solen stod som högst... Ghaahh! Hade tänkt ta en rask promenad men när jag kände att rundan var för kort sprang jag istället. Och satan vad varmt det var när jag sprang upp från strandpromenaden och över sand som var vit som mjöl! Imorgon vilar jag men på måndag kör jag igen och då blir det längs strandpromenaden, där fläktar det!
Annars gick jag nog upp 10 kg direkt jag satte mig på planet. Maten är ju så satans god och tallrikarna alldeles för stora ;-)

Grabbarna trivs som fiskarna i vattnet, bokstavligt talat. De badar, badar och badar. Någon gång där emellan kissar de och tar en kaka men sen badar de igen :) På tal om kakor så har vi hittat världens bästa... Ungarna här nere äter dem istället för välling då de innehåller flera vitaminer och mineraler! Dessutom har ungarna gett oss sovmorgon nu båda morgnarna, ända till 9, lyyyx!

Nu ska familjen pimpas inför middagen. Kocken står nedanför och förbereder kebaben :)
Vad har ni för väder där hemma??


Det badas en hel del ja :) Har nog aldrig skådat så skrumpna fötter!
Nöjd lillfis i poolen såklart!
Mamma-och-storfis-bus! (i poolen såklart)
Varvar ner med lite Nicke Nyfiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar