söndag 26 juni 2011

Sista söndagen i Turkiet...

Börjar bli dags för mig att åka hem tror jag. Börjar kunna det här stället lite väl bra. Stör ihjäl mig på alla nykomlingar som inte förstår hur man beter sig, köar osv... Inatt vaknade jag av stönande, dunkande och "i love you...harder..." och när det lät som de satt utanför vår dörr var jag ju tvungen att öppna dörren och kika. Jo, men där satt de 5 meter från vår dörr, i korridoren, och hade sex. Nationaliteten? Engelsmän. Idag fick jag en engelsk unge i huvudet när jag låg och njöt på luftmadrassen också. Men det finns norska ungar som kan också, och svenska...Uppfostran? Finns inte det längre? Ni hör, jag är inte alls bitter!?

Igårkväll önskade jag mig lite moln och lite lägre temperatur och vad tror ni jag vaknade till? Jo, några moln (tre stycken) och två grader svalare :) Det resulterade faktiskt i en löptur vilken var helt underbar! Jag har sån jävla ångest... Längtar hem till min våg men har jag gått upp mer än 3 kg tar jag livet av mig. Så onödigt av mig att äta som jag gjort, jag mår bättre smal. Okej, jag har ätit en halv chokladbit, lite chips och druckit några glas cola light (ingen glass, inget annat godis) men sen ätit "vanlig" mat (ris, pasta, kött & sallad) och då har jag fetingångest. Tänk om jag kommer hem och vågen bara visar något kilo upp, då har jag haft denna ångest i onödan... Åh vad jag längtar efter min våg!

Gårdagkvällen var tokmysig! Vi gick in mot stan och påvägen stannade Mange och rakade sig. De har någon god lotion han får i ansiktet efteråt och den luktar såå gott att jag pussar sönder honom :) De har lovat att fixa en sådan som vi kan få med oss hem :) Mamma stannade och gjorde pedikyr där så Mange, barnen och jag gick vidare ensamma. Vi gick genom stan ner mot ruinerna vid havet där vi stannade och fotade lite och kastade grus (Elton) medan Ellioth sov. sedan traskade vi hemåt med två sovande prinsar vilket gav oss lite egentid med chips och läsk på balkongen!

Nu är middagen intagen och vi ska ner till stan och shoppa :)
Godkväll!

Magi igårkväll igen!
Elton och jag vid Apollotemplet (Mange fotat, snyggt med vagnen i hörnet :)!
Syskonkärlek <3
Bus vid poolen idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar