måndag 13 juni 2011

Djurpark!

Mina hjärtan <3

Hemma efter en heldag på Kolmården. Det blev en bra dag till slut, det var nästan att jag vägrade åka imorse... Ungarna var hemska imorse. Den ena vägrade äta, den andre smetade mat på hela golvet! Den ena käftade emot ("jag får ont i öronen när du tjatar mamma!") och den andre slogs och skrek. Då hade jag varit "mammaledig" i 2 timmar liksom och var redo att kasta in handduken :S MEN, de skärpte till sig och tillslut for vi. Lite tjaffs vid matbordet blev det men annars skötte de sig!

Vi hann med så himla mycket... Först Bamses dockteater, därefter sälshow och när vi skulle på delfinshow fixade VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGOR så att vi fick sitta ängar fram på reserverade platser! Jag kan säga att showen var grym från första parkett! Vi hann även med att åka bergochdalbanan... Jag mådde illa,Ellioths huvud låg i mitt knä av G-kraften samtidigt som hans dregel flöt längs hela kinderna men skrattade gjorde han och skulle åka igen :)
Safari (linbanan) var grym idag... En björn hängde högt upp i ett träd medan andra brottades i en damm. Girafferna nosade nästan på oss och lejonen låg precis under oss och käkade. Grymt!

Nu är jag helt slut men laddar för en promenad med Karin om en timme!
Heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar