måndag 20 juni 2011

Turkiet dag 4!

Status engelsmän: GHAAAAAHH, ta bort dem! Seriöst... Nu kan de inte ta hand om sina barn heller. Det finns en liten unge vid namn Abigail som måste vara lika gammal som Ellioth, aningen yngre. Idag satt hon och höll sig för pullan och då frågade Mange henne om hon var kissnödig och det var hon ju så hon rusade mot toan OCH försökte ropa med sig Mange. Hallå liksom? Hennes föräldrar skiter fullständigt i henne men M var ju inte så sugen på att följa henne på toa så ungen kommer tillbaka och kissar i poolen. Några timmar senare sätter hon sig i ungarnas sandhink och kissar. Stackaren är helt sönderbränd på näsan också, så pass att hon har sår. Sådana människor ska inte ha barn. Gapa och skrika verkar vara det enda de är bra på!?

Gårdagskvällen blev självklart allt annat än tidig. Ellioth velade och kunde inte bestämma sig vart han skulle sova så det tog sin lilla stund. Och Elton ville inte somna...så först vid 22 kom vi ut på balkongen och då var den fria baren över så M fick springa till affären och köpa dricka. Därefter satt vi och moffade chips, godis och läsk. Jag förstår tjockisar, för satan vad gott det är (tills det blir för mycket) men ångesten som infinner sig efter, NEJTACK!
Natten var allt annat än lugn. Engelsmännen, ja jag behöver väl inte säga mer...Men så kom det nya gäster till hotellet också, och så var det böneutrop...

Dagen har varit skön. Vi stannade vid poolen för att Ellioth skulle kunna leka med sina nya kompisar men då var de självklart på stranden :( Jag satt i solen någon timme på förmiddagen och sedan drog jag iväg på en löptur längs strandpromenaden och Medelhavet. Galet nice, och galet varmt :) Efter lunch, när balen vilade, guppade jag omkring på en luftmadrass och brände röven ytterligare :)

Nu är det om 10 minuter dags för middag och sedan drar vi oss mot gamla stan igen!

Elton igårkväll!
Ellioth v ar så lycklig när han fick vara med och spela fotboll med de stora tjejerna Isabelle, Alva och Alice!
Grabbarna leker ihop i poolen idag (utan slagsmål, kors i taket!)!
Stekar-Ellioth idag (i sina fina (läs: hemska) shorts han fått av mormor) :)
Fisrumpor kollar på Saltkråkan <3
Ellioth precis nu <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar