onsdag 29 juni 2011

Tattoo-time :S

Hur tror ni kvällen va? Jo, värsta skitkvällen ever! Vems fel det var? De jävla invånarna här... Efter Mange rakat sig och jag tagit fotvård passade vi på att kika in i några butiker påväg till baren där vi skulle sitta. Det skulle vi INTE gjort. Jag kikade på sandaler och frågade om pris och de jävlarna i butikerna var såå jävla dryga. Med arga steg traskade vi vidare till baren och där fanns självklart ingen trubadur. Vi tänkte gå vidare till ett annat ställe vi visste hade trubadur men servitören fick oss att sitta ner för något litet att dricka. Mange beställde en öl och jag en Cola Light och då skrattar servitören åt oss och tillägger "just beer and coke? hahaha". Mange sa då att vi kunde gå om det var några problem och då skämdes killen. Det sket vi i och reste oss och gick. Gick in i några skobutiker påvägen igen vilket även denna gång var ett dåligt drag. Konversationen mellan mig och butiksbiträdet löd:
-How much for these?
- Try first!
- No, i want to know the price?
-Maybe 1 Lira!
-I want to know the price please!!
-How much do you think?
-Maybe 40 Lira?
-GO, BYE BYE!
Idiot liksom. Och så fortsatte det. Tillslut satte vi oss vid en bar precis i hamnen, jag tog en glass och Mange en öl och sen gick vi hem och hade balkongmys istället :)

Vi har haft en underbar sista dag vid poolen. Ungarna var helt lyriska då Isabels pappa tog fram kattungen (de hittade en katt och kattunge för några dagar sedan i en buske som de matat sedan dess) som de fick hålla och klappa. Bada och åka vattenrutschkana är ingen spännande längre så hemresan kommer bra imorgon!

Nu är det snart dags för tattoo och jag håller på att bajsa på mig!! Ska ta två Panodil innan och dricka lite Raki! Önska mig lycka till!!

Isabels pappa Isa, Eltons bästa vän :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar