söndag 19 juni 2011

Turkiet dag 3!

Är så jääävla trött på engelsmän! De är ta mig tusan makalösa! De skriker och härjar, bråkar och slåss och saknar helt vanligt folkvett. BLÄ! Om vi inte får en lugn middag ikväll så ska de jäklar få lära sig talspråket "maten tystar mun", på min grymma engelska!

Vi har haft en lååång dag vid poolen vilket nu resulterat i två grymt trötta ungar! Man kan tro de är engelsmän just nu, de härjar och slåss. Grannarna på hotellet bredvid skrattar och tittar :) Jo, för vi sitter och "myser" på balkongen. det är det enda stället man kan andas på i vårt lilla rum :)

Ellioth har blivit en liten fegis. Förra sommaren när vi var här slängde han sig ut för vattenrutschkanan och hoppade från kanten alldeles själv. Idag fick vi knuffa honom utför rutschkanan (alla behöver väl pushas:)?) för att få honom att åka och efteråt tyckte han det var jättekul (efter 7 knuffningar typ, första gången skakade han och grät). Han är precis som sin mor den där, blir galen på sig själv när han inte vågar så till slut gör han det bara! Men hoppa från kanten går inte!!

Igårkväll tog vi en promenad ner till gamla stan. Det var verkligen skitmysigt! Vi traskade längs strandpromenaden och stannade på en strandbar för lite vätskeintag :)

Nej, nu ska vi börja göra oss iordning för kvällen. Idag blir det endast middag på hotellet följd av en snabbis till affären och sen ska grabbarna få lägga sig tidigt! Det har blivit alldeles för lite sömn nu de första dagarna! När de sen slocknat ikväll har vi vuxenmys på balkongen!

Imorgon tänker jag börja köra GI. Skiter i att jag är på semester, man mår bara dåligt av en massa kolhydrater. Man sväller upp och ser ut som en valross och magen gör ont i hela tiden. så imorgon kör vi igång med semesterbantning :)

Utsikten från strandbaren!
Mormor, Ellioth och morfar på baren!
Däckad liten fis sent igårkväll <3
Ellioth "seglar" (som han kallade det) i poolen idag!
Elton på vår balkong alldeles nyss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar