onsdag 22 juni 2011

Turkiet dag 6!

Underbar dag vid poolen! Det har varit alldeles tyst och lugnt, ja engelsmännen for hem inatt :D Några nya har vi inte sett (läs: hört) till och de som är kvar hörs inte. Dock har det varit fasligt varmt idag. Jag hade tänkt ta en löptur idag men det var bara att inse att det aldrig skulle gå när jag redan klockan 9 fick värmeslag av att sitta i skuggan!

Det hände en liten läskig sak idag också. Ellioths ena armpuff hade tydligen gått sönder så det läckte luft ur den. Han har blivit så satans våghalsig att Mange får kasta iväg honom högt, högt upp i luften. Och när han då dunsar ner i vattnet med en halvuppblåst puff kan ni ju gissa vad som händer, jo den far av. Dessutom vänder sig Mange om direkt efter han kastat honom så vi märkte ingenting direkt. Jag låg på en luftmadrass med Elton på magen så när jag såg Ellioth kunde jag inte göra så mycket mer än att skrika. Men Ellioth var lugn, han hade näsan uppåt och plaskade för att hålla sig uppe. Direkt efteråt ville han hoppa igen så räddast blev nog hans mor! Som tur var fick han nya puffar av sin ena vän Alice som inte behövde sina längre :)

Nu är det dags för middag och ikväll ska vi säga hejdå till Ellioths alla söta tjejer för imorgon far det hemåt :(
Trevlig kväll på er!

Idag struntade jag i att springa omkring med kameran och lät M ta några kort istället. Det blev typ dessa tre och sneda och vinda är de men så är det ju med karlar :)



Morsan själv (bjuder på några snygga bristningar där också!)!
Mormor & morfar!
Jag och sönerna <3

Just ja, slutbantat var det också :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar