tisdag 28 juni 2011

Barnfri kväll!

Näst sista dagen och vi har haft strålande sol hela dagen! NICE! Grabbarna börjar bli mätta på poolhäng nu då de hellre ligger i skuggan och käkar godis och plockar med saker :) Inte ens glass är spännande längre! Jag skulle dock kunna stanna flera veckor till, börjar liksom komma in i det nu :)

Nu ska jag springa ner och käka och sedan ska Mange och jag traska iväg för oss själva :) Vi har barnfri kväll då kidsen ska få lägga sig tidigt och sova hos mormor och morfar. Vi ska dra oss ner mot stan, jag ska ta pedikyr och Mange ska raka sig och sen sätter vi oss på en bar precis vid havet (med trubadur) och njuter av varandras sällskap! Tokmysigt ska det bli <3

Igårkväll när Mange tog pedikyr kom våra hotellkompisar förbi. De tog med sig Ellioth, vilken glatt följde med, tillbaka till hotellet där de myste på deras rum. När vi kom för att hämta honom låg de i sängen och spelade Nintendo DS och en liten kille ville inte följa med men det fick han göra iaf! Underbara semester, underbara människor!

Godkväll!

Ellioth igårkväll helt inne i trollerishowen!
En kanin trollades fram och Ellioth fick klappa!
Lillfis käkar glass vid poolen idag <3
Vi alldeles nyss :)

1 kommentar:

  1. Ser helt underbart ut! Vilken fin bild på dig och Magnus!
    Passa på & njut!

    SvaraRadera