fredag 1 maj 2015

Valborg utan eld

Det här med att vara mammaledig och ha all tid i världen, vad är det för sägen? För mig är det ju full rulle precis hela tiden :) Igår lämnade Elvis och jag brorsorna på förskola och skola och så skyndade jag hem då Elvis somnade såå gott i vagnen och jag skulle städa. Jag dammade, dammsög och moppade och lagom till sista mopptaget vaknade min lilla solstråle! Då snicksnackade vi i soffan en stund innan det var dags för mat för herrn och då myste vi upp bland alla kuddar i sängen. Därefter sprang vi och hämtade hem storkillarna igen och lagom till vi kom hem kom min kära kollega Annika över. Hon snuffade lite bebis, vi fikade och så snackade vi en massa skit, supermysigt!
Hon gick lagom till 16 och då började vi att pimpa oss inför kvällen då vi var bjudna till Sturefors. Lagom till det var dags att åka blev Elvis hungrig så vi spände fast honom i babyskyddet och turades om att mata honom medan vi fixade det sista. Sena som vanligt anlände vi till Söderbergs där även Jessica, Christoffer och Junie var. Vi tjejer (och Elvis) satt inne och snackade skit och drack vin medan gubbarna och kidsen skötte grillen utomhus. Efter en sen middag regnade det så vi sket i att gå till brasan. Kidsen lekte dessutom så himla bra att vi vuxna kunde sitta och snacka i lugn och ro (skaplig iaf :)). Det var en supermysig kväll och vi var hemma först vid midnatt!
Linn och Elvis <3
Elton, Vilmer och Junie <3

Yrvädret (Ellioth) och ångvälten (Eliot) fastnade inte på bild :)

Idag har vi mest myst hemma i regnet! Jag var iväg en sväng till gymmet och hämtade sedan upp ett par paket på vägen hem. Nu har jag nyss kört kidsen till Ljungsbro då morgondagen bjuder på hotellfrulle. Det är Manges present då han fyller på söndag! Så nu är vi "barnlediga" och kör soffhäng med vin- och filmmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar