måndag 11 maj 2015

Längtar efter flickvänner



Min Tuffe idag <3

Måndagar innebär att Mange lämnar Ellioth på skolan då Elton är ledig från förskolan och vi kan passa på att ha mysmorgon. Det är så skönt att inte behöva stressa iväg och man hinner bädda, tvätta och göra sig iordning i lugn och ro. Efter Elvis 10-mål tog vi bilen till Ikano där vi var på jakt efter en korg till Elvis alla nya leksaker. Vi hittade EN, men den kostade 500:- och det blev jag för snål för. Istället fick Elvis solbrillor, nya nappar med större hål till nappflaskorna och jag fick ett par strumpisar. Eltons lycka var gjord när han fick korv och glass på Ikea :)

Vi hämtade hem Ellioth på skolan vid 13 och fick med oss Ebba hem. Jag myser redan av tjejbesöken och längtar ihjäl till grabbarna har med sig flickvänner hem i framtiden! Då lär dem få hänga med svärmor en del, haha! När kidsen lekte hängde jag i en solstol medan Elvis sov i vagnen!

Kvällen innebar bollek för Elton så vi hängde i Hellgrenshagen hela familjen, mys! Därefter for jag till gymmet för lite kondition, biceps och mage! Nu har jag äntligen landat i soffan med lite Loka och vindruvor! Tända Voluspa till det och jag njuter till tusen!

ELIN: Kul att du frågar! Innan jag blev gravid kände jag att jag hade gjort "allt", förutom att ha skaffat mig en utbildning, och att barn var nästa steg. Jag hade haft många olika jobb, jag hade rest och backpackat men jag visste inte vad jag ville bli så plugga var inte ett alternativ då... Att sedan plugga på universitet och ha barn har fungerat fantastiskt! Visst har det aldrig slagit fel, barnen blir ALLTID sjuka en vecka innan tentor men annars blir man mer organiserad när man studerar och har barn om jag jämför med min gymnasietid. Då kunde man ju liksom plugga på kvällar istället och hitta på roligheter på dagarna men nu var man ju verkligen tvungen att plugga när kidsen var på förskolan. Och kände jag för att hämta tidigare en dag kunde jag göra det, eller ta en ledig dag och ta kidsen till något lekland! Tummen upp för universitetsstudier när man har småbarn! (bra dock om man har backup i form av exempelvis mormor och morfar)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar