tisdag 5 maj 2015

Min långskånk <3



Ligger med en ledsen liten skrutt i famnen. Två sprutor, en i vardera ben, idag på BVC och min bebis har fått lite feber. Det som är så jäkla bra är att hepatit B numer "ingår" i vaccinationsprogrammet (man behöver bara betala en "mellanskillnad" på 128 kr) så när vi åker till Thailand sedan behöver vi inte oroa oss!
Min "lilla" kille hade i alla fall vuxit rejält och hans kurvor pekade rakt upp!

Nu, 3 månader gammal: 6310 g & 65,5 cm.

Nyfödd: 3240 g & 51 cm.

Snacka om växtvärk, aj!

Nu i eftermiddag har jag varit iväg och storhandlat, det är ju så satans tråkigt och jag blir på pisshumör när jag gör det. Vi hade tänkt testa "Shop online" men de flesta varor var cirka 2 kr dyrare än i fysisk butik och det gör ju rätt mycket om man storhandlar. Dessutom funkar inga rabatter när man handlar online så blöjor blur ju 30 kr extra online till exempel. Så nej, jag fick snällt åka och handla, men nu är det gjort, skönt!

Ingen träning idag då grabbarna är iväg på fotbollsträning! Det var två lyckliga grabbar som sprang iväg på träning då de haft bästa tjejerna Ebba och Saga över på lek. Ebba och Saga går i Ellioths klass men Elton är så kär i Saga så han vet knappt vart han ska ta vägen när hon kommer <3 Sötungen!

Nu ska jag försöka få i min ledsna lilla gubbi mat och sedan kanske vi tar en väng med vagnen och går förbi grabbarnas fotbollsträning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar