torsdag 21 maj 2015

Shopoholic

Jag och kidsen hade världens mysigaste eftermiddag. Efter hämtning gick vi till affären, postade ett paket och köpte glass! När vi kom hem lekte barnen på studsmattan, Elvis sov i vagnen och jag slumrade i solstolen. Några slagsmål senare (vardagsmat...den syskonkärleken...) försvann Elton. Jag är väldigt noga med att varje dag sätta gränser vart barnen får leka och idag var det på vår tomt eller vår gård. Ellioth hittade Elton på granngården så han fick komma hem och fick utegångsförbud. Han tyckte det var orättvist men förstod sedan varför... M kom hem skapligt så jag kunde åka till gymmet (30 min cardio och ben) då han nu är iväg och springer Blodomloppet. Jag har för en stund sedan nattat kidsen och nu ligger jag med en babblandes liten Elvis på magen <3

Tänkte visa er gårdagens shopping:

Detta fick Elvis från Newbiestore. T-shirtbodiesarna är limited edition så det fick bli en nu till sommaren och en att ha till Thailand :)

Även detta till Elvis. Mössorna och bodyn är från Mini Rodini och napphållaren från Elodie Details.

Ellioth har vuxit helt galet och var i stort behov av nya shorts. De vänstra från Name It och de högra från Zara.

Syskonmatch till storebrorsorna från Zara.

...och mamman fick två par trollor från VIctoria Secrets. Jag har redan en orörd påse därifrån sedan sist jag var i Stockholm så denna gång blev det lite "bekvämare" trosor :)

Nähä, försöka söva lillkillisen och få i sig något att äta. 300 kcal och träning på det gör att huvudvärken är hemsk :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar