onsdag 6 maj 2015

Feberkille


Ligger just nu med ett litet element på mig. Elvis sov som vanligt bra inatt, var pigg och glad hela dagen fram till 15-tiden då det kom ett litet pip ur herrns mun. Jag tempade och det visade sig att han hade 38,4 i feber. Nu precis visade den 38,3. Sviter från gårdagens spruta och mitt mammahjärta svider medan Elvis är hur go och glad somhelst :)

Vi har hunnit massor idag. Ellioth åkte till skolan "själv" idag. Han kickade med sin klasskompis Ebba och hennes storebror Melvin. Väl på skolan fanns Melvins pappa Robban och kontrollerade så att dem kommit fram och så fick jag ett sms :) Det var en engångsföreteelse och kommer bara ske när det finns "kontrollant" :) Jag och Elvis följde iaf Elton till förskolan och sedan gick vi hem och hängde på altanen en stund. Elvis sov och jag solade. Vid lunch mötte vi upp Camilla och Milton och tog en promenad tills dess att det var dags att hämta hem grabbarna. Hem och mata Elvis och sedan utfodra de stora grabbarna. Någonstans däremellan hann jag tvätta två maskiner tvätt också :)
Sedan for jag till stan och Martine och gjorde nya naglar, därefter en sväng till City Gross för att köpa kött och sedan vidare till gymmet. Nu ligger jag och "elementet" på soffan medan pappaen är ute i spåret! Det blir tidiga kvällar nu då vi alla är så trötta <3

ELIN: Kul att du hittat min blogg! Jag är sämst på att godkänna kommentarer men läser var enda en :) Jag har nog aldrig gjort något inlägg om hur jag och M träffades och så så håll utkik imorgon eller i övermorgon så kommer det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar