torsdag 21 maj 2015

Att flyga till Thailand


Idag är det jag och den här coolingen <3 (Brorsorna är på skola och förskola!)

Nu har Elvis och jag städat huset, vikt tvätt och tvättat två maskiner. Eller jag har gjort det och Elvis har supportat från babysittern och sängen :) Ett mål mat på det och Elvis sover i vagnen och jag har landat i solstolen på terassen! Dessutom blev bjudgivningen på stugan precis klar och jag känner mig sådär galet tillfreds! Jag återkommer med hur det gick när papprena är skrivna :)

Kom på att jag fick en sådan där härlig kommentar här på bloggen häromdagen, av JOSEFINE S, som följt mig sedan jag var gravid med Ellioth. Gud, det måste väl kännas som du känner mig då:)? Coolt! I alla fall undrade Josefine, och det är även flera andra som har hört av sig och frågat, vad vi flyger med till Thailand och vad vi fick betala...
Vi flyger med Qatar Airways (aldrig flugit med innan men hört att de ska vara jättebra!) vilket innebär att vi först mellanlandar i Doha i Qatar, där vi även kommer fira nyår- haha, för att sedan flygavidare till Bangkok där vi byter flyg igen och sedan når vår slutdestination Krabi! Resan ner tar 22 h och vi flyger samma rutt hem vilken tar 19 h och det kalaset går på 6400 kr/ vuxen! Väldigt bra pris för att vara hela vägen till Krabi! Jag minns att jag gav 7200:- Stockholm-Wien- Bangkok när jag backpackade 2004-2005. Då flög vi med Austrian airlines, vilket funkade jättebra! I fjol när jag flög till Thailand med Norwegian gav jag cirka 7000:- Stockholm- Bangkok och sedan någon tusenlapp till för sträckan Bangkok- Krabi. Jag har även flugit SAS till Thailand men bästa flygbolaget jag flugit dit med är utan tvekan Singapore airlines. Här snackar vi service! Europeiska flygbolag är överlag inte lika serviceinriktade som exempelvis asiatiska flygbolag (M och barnen flög Thai Airways vilket var toppen också!). Har vänner som flyger med Finnair Stockholm- Helsingfors- Bangkok och ger cirka 5500 kr/vuxen vilket också är ett riktigt bra pris! Så varsågoda, några exempel!

Nu upp med näsan mot solen igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar