torsdag 14 maj 2015

Kompensation


Lade upp den här bilden på Instagram igårkväll och fick nog rekord i kommentarer och likes. De somnade såhär tillsammans <3 Och ja, mitt hjärta svämmade över...

Det blev en skitkväll igår. M var ju iväg till Örnsköldsvik över dagen och landade på Arlanda vid 16. Jag tänkte att han nog var hemma till 19.30 iaf, med lite kö genom stan men nej någon idiot körde rattfull och vårdslöst och orsakade en olycka i höjd med Järna. Sträckan Arlanda- Järna (ca 9 mil) tog honom därför 3 h att köra (köa). Han var hemma vid 21.30 och så var den kvällen förstörd liksom. Skitkul. Det var ju inte hans fel men jag var ändå bitter.
Han kompenserade dock den "förlorade tiden" imorse genom att ge mig sovmorgon och samtidigt städa hela huset. Där hamnade han ju på plus igen kan jag ju säga :) <3
Därefter for han och Ellioth (Elton sov hos mormor och morfar) till sommarstugan för att klippa gräs och så så det är fint på visningen på söndag och jag och Elvis hängde hemma i solen på terassen. Elvis somnade innan 12, vaknade vid 14.30 för mat, somnade om och sov till 16.30. Trött kille :) Jag hann med tre maskiner med tvätt men annars njöt jag i solen!

Nu blir det snart grillat och därefter ska jag fara till gymmet!

Elvis fick smaka gröt idag för första gången och älskade det! Han tyckte det var superskojigt med konsistensen och skrattade sig igenom hela kalaset :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar