måndag 18 maj 2015

Romantisk middag för två

Dagarna går i ett och jag hinner inte blogga. Igår hängde ju jag och Elvis hos familjen Kinnander hela dagen! På eftermiddagen anslöt hela familjen, vi käkade och fikade tillsammans. Ungarna badade dessutom, GALNINGAR! Jag stod på kanten i Fjällräven-dunjacka och höll på att frysa ihjäl, jäkla vår att vara segstartad liksom! Men kidsen frös inte då vattnet höll en temperatur på 30 grader :)
När vi kom hem, strax efter 18, utfodrade Mange kidsen medan jag åkte till gymmet! 40 minuter på crosstrainern blev det innan jag for förbi Maxi för inhandling av klyftisar och Ben & Jerrys! Lagom till jag kom hem och duschade somnade Elvis och jag och M kunde avnjuta en helt gudomlig middag (Rostas med klyftisar, bea och en fantastisk sallad) i lugn och ro. Därefter satte vi på ett avsnitt av Robinson och kröp upp i soffan med en varsin Ben & Jerrys <3

Elvis, världens snällaste unge, somnade alltså vid 20.30, sov sig igenom målet vid 23 och vaknade först vid 6.30 imorse. Då fick han mat och sedan somnade han om till 7.45 och vaknade då såhär lycklig:


Älskade, älskade unge, vi är så glada att just du kom till oss! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar