söndag 2 november 2014

Halloweenfest




Vi hade en supermysig kväll igår. Vi slog oss ner vid matborden vid 18 och reste oss inte därifrån förrän det var dags att åka hem vid 22.45. Kidsen lekte som tokar men jag hade även köpt med "Spöket Laban-pysselböcker" lite strategiskt så vi fick några minuter lugn och ro också :) Det är så skönt med vänner där man bara kan vara, utan att allt behöver vara så tillgjort <3
Vår ambition var att få hem barnen vakna då de hade glitterspray i hela håret och smink i hela ansiktet men de sov redan innan vi lämnat Landbergarnas gata så tji fick vi. Vi fick sova bredvid monster inatt :) Innan vi lagt oss hann även Elton kräkas ner hela sin säng då han har fått en jäkla hosta igen och var så slemmig att han kräktes. Idag är båda genomförkylda igen men imorgon blir det skola/förskola igen för vi kan inte vara hemma mer och de kan ju inte vara hemma bara för att de är förkylda för det är de ju oftast hela hösten (vi har varit det i 6 veckor)!

Elton fyller 5 år på fredag och vi skulle haft släktkalas för honom på lördag men alla har fått förhinder så vi tvingas ställa in :( Vi får dela upp det på lite "småkalas" istället och nu har vi därför farmor och farfar här! 
So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar