onsdag 12 november 2014

Gluggen


Ellioth drog ut båda sina, lösa, framtänder igår och äger numera världens sötaste glugg <3 Hans pappa puschade honom med orden: "Dra ut en nu, få en tjuga, dra ut båda och få en hundralapp!". Klart ungen drar ut båda. Dessutom fick ju tandfén ett glas med två tänder vilka skulle bytas ut mot pengar... Tydligen har hon höjt från en guldtia/tand till två så ungen tjänade sig en redig hacka igår :)

Jag vaknade aningen piggare idag. Halsen sved lite men var inte alls som igår med en fortfarande tung förkylning men jag skulle ju upp och lämna barnen. Precis innan vi skulle gå ringer de från Eltons förskola och berättar att ett barn som varit där igår kräkts inatt och då väljer jag att hålla Elton hemma. Ellioth blir ledsen och vill inte gå till skolan och efter gårdagens ord jag fick om honom av fritidspersonalen, och all moralpredikan han fick här hemma, låter jag även honom vara hemma. Men denna helvetes magsjuka alltså och föräldrar som inte tar sitt ansvar och håller barn och sig själva hemma när någon i familjen spyr, skjut mig! Vad är det för fel på folk?

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet i vilket fall, Ellioth får gå till skolan och Elton till förskolan. Lagom till helgen lär vi ju ligga och spy allihopa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar