söndag 16 november 2014

Bebistankar





Nu är kläderna som ska med till BB inhandlade och klara. De ska bara tvättas innan de kan vikas till sådär små paket och packas ner i BB-väskan! Allt är ju könsneutralt bortsett från den rosa mössan och den lilla rosa rosetten :) Eftersom vi inte vet vem det är som bor där inne i min mage har M lovat mig 3000 kr-shopping påväg hem från BB om det skulle bli en tjej för då jäklar ska det handlas rosa, klänningar, volang och massor gullgull :) Just nu har jag känslan av att det är en liten tjej där inne för denna graviditet känns så annorlunda på så många sätt, men samtidigt var jag bombsäker på att Elton var en tjej också så det är säkert en liten kille till. Dock är vi inte överens om något pojknamn än medan flicknamnet varit givet länge. Namnet ska klinga bra tillsammans med Ellioth och Elton :)
Jag är också lite oroad över den lilla personen som ska komma ut då hen ju håller igång där inne i säkert 18 h av dygnets 24. Kommer hen aldrig sova på utsidan heller liksom utan bara fara runt som en karusell?:/ Med två relativt snälla spädisar i bagaget känns det ju som att risken finns att det kommer en vilde med kolik nu? :/ Hope not!

Nä, söva kids och sedan ha lite söndagsmys i soffan med mannen (och cirkusmagen) <3 
Imorgon måste jag försöka ta mig till VC efter jobb igen då halsen svider helt galet och bihålorna dödar mig :( Inne på åttonde veckan med denna förkylning nu...

TACK till Maria på Himmelsby gårdshotell och till Lotta för era söta kommentarer! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar