onsdag 2 januari 2013

Trötta ben...

Klockan 9.00, tio minusgrader och först upp i backen idag!

Idag fick jag några åk medan Mange var med barnen till skidskolan. En nypistad backe i soluppgång är inte helt fel alltså :)

Grabbarna är sååå duktiga och lär sig massor nytt varje dag i skidskolan! Numer kan Ellioth åka stora knappliften själv, ploga, svänga och bromsa! Elton är kung på störtlopp han! Skidläraren lät honom åka idag för han är sååå orädd och måste lära sig så det slutade med att han åkte rakt in i nätet så skidorna flög, men lika glad var han för det :)

Efter skidskolan for vi upp på toppen och tog en ny backe ner, en sådan kringelikrok genom skogen. Mange fick så ont i foten så han och Ellioth gav upp direkt medan jag och Elton fortsatte i ett par timmar till. Ända tills Elton var så trött att han grät:) Sedan åkte vi hem och åt lunch och därefter begav jag mig ut ensam i en och en halv timme igen :)

När jag kom hem fick jag ett hemskt besked. Som förälder kan man sätta sig in i en annan förälders situation även om man ändå inte ens kan ana den rädsla de lär känna. Livet är så skört! Vi håller alla tummar för att det här ska gå bra! Alla tummar och alla tankar... <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar