söndag 20 januari 2013

Provisoriskt!

Provisorisk lösning: Nya "soffbordet" består av två LACK-bord från IKEA (49:-/st)! Ser ni förresten min fina isbjörnskudde jag fyndade på Åhléns häromdagen för 35:-, ÄLSKAR den!

Jo, just nu är det provisoriskt i vårt vardagsrum sedan vi håller på och "bråkar" med Mio. Den första leveransen av tv-bänk och soffbord var ju repig så den byttes ut, där gjorde dem ett bra jobb. I den andra leveransen var soffbordet högblankt och tv-bänken blank och det är ju inte så kul när man köpt en serie, då förväntar man sig ju samma blankhet, eller hur? Mio godkänner dock inte vår reklamation då det får skilja 5% på glansen (det skiljer minst 50%) och ser det ist som att vi häver köpet. Vid hävet köp får det inte finnas en skråma på möblerna och där fanns några redan när vi fick möblerna så vi får väl se hur mycket vi behöver strida... Det är jäkligt trist för vi vill ju verkligen ha möblerna, men vi vill att de ska vara högblanka båda två och det verkar Mio dessvärre inte kunna leverera, skittrist! Nu är bara problemet provisorisk tv-bänk? Och vad vi sen ska ha istället?

I skrivande stund ligger jag i soffan med en mage som liknar en höggravids. Den där Microlaxen funkade inte så nu testar jag några droppar istället... Det blir spännande med tågresor och tre föreläsningar imorgon om medicinen funkar :S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar