fredag 18 januari 2013

En sjukdomshistoria!

Landstingets snygga (?...MEN otroligt sköna!) trosor jag just nu lever i!

Ni är många som undrat och då jag just fått lite morfin och ny dropp tänkte jag se om ja orkade mig på en förklaring...

Det hela började ju alltså i onsdags (el eg 1,5 månad tillbaka med molande värk långt ner i magen) när jag satt på Medley och knöt skorna för att strax gå på ett träningspass. När jag reser mig upp hugger det till i magen, höger sida långt ner, och jag kan inte riktigt räta ut mig. Jag går bort till mina kompisar och säger att jag nog måste vända hemåt och ska gå och ringa M. Jessica ser att tårarna kommer så hon släpper mig inte. Jag inser att jag måste till akuten och underbara Jessica kör mig dit och väntar vid min sida hela tiden <3
Jag får komma in direkt och ett akutteam med flera läkare tar emot mig. Jag får morfin, på morfin, på morfin men knappt något hjälper. Jag tvingas efter mängder morfin göra en gynundersökning (min stora skräck ni vet!) men den visar ingenting. En senare röntgen visar att alla körtlar i området är jättesvullna, men inget mer. Jag får komma upp på avdelningen över natten där jag hela tiden får morfin för mina magplågor. När ronden går vill de ha en till gynundersökning (som snubben med träskor från programmet SJUKHUSET gör!) som inte visar något och då vill de ha en titthåloperation inom ett par timmar (detta var vid 10). Vid 17-tiden kommer de och säger att operationen flyttas till imorgon då jag sovit gott en stund och antagligen inte har ont men då surar jag till. Vid 18 kommer de och säger att op blir inom en timme ändå och vid 20 opereras jag. Jag väcks, mår pyton och kan inte kissa. Vad jag förstått det som hittade dem ingenting. De kollar min blåsa och ser att jag bara har 2,5 dl kiss vilket innebär att jag inte behöver tömmas. Hela natten försöker jag kissa, det går inte. Vid 9 kollar de igen, det står 5 dl i blåsan och jag måste tömmas. Panik och tårar (dåligt minne från förlossningen med Elton). Vidrigt var det men det gjordes. Efter det fick jag en fralla och en nyponsoppa, godaste jag någonsin ätit tror jag efter att inte ha ätit på nästan två dygn :)

Nu gick ronden och berättade att de visst hittat vad som var fel. Min menstruation läcker tydligen ut i buken vilket gör "vidrigt ont" enligt läkaren. Jag kommer nu flyttas till gynavdelningen (från KAVA där jag ligger nu) där det enda jag vet är att jag kommer få byta p-piller... Så fortsättning följer antar jag!

Tack för allt stöd <3 Det betyder sååå mycket! Kärlek till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar