fredag 25 januari 2013

Brud!

<3

Vilken dag! Den började ju helt fantastiskt och så har det fortsatt...
Förmiddagen spenderades på sådant vis som när vi var yngre, liggandes på soffan för att ta igen allt vi missat sedan sist vi träffades (Alicia var på förskolan, hon håller på att skolas in!). Därefter tog vi bussen in till Malmö där vi först tog en sväng på Zara innan vi satte oss på ett supermysigt café där vi åt lunch. Efter det väntade dagens höjdpunkt, hon skulle prova bröllopsklänningar då hon ska gifta sig i sommar! Jag fick hålla tillbaka tårarna, blödig som jag är:) Dessutom blev jag nödig mitt i allt och tänkte att när jag nu äntligen är det så måste ju behovet uträttas. Sagt och gjort ...och ännu mer lycklig:)
Efter en och en halvtimme av provande var bruden nöjd och vi skulle bege oss hemåt. Efter 30 minuter på en buss som rört sig totalt 5 meter gav vi upp. En snubbe hade blivit skjuten en bit fram, gatan var avstängd och det skapade världens trafikkaos! Vi tog en annan buss en bit och sedan fick vi skjuts hem!

Nu har vi nyss ätit fredagstacos, druckit vin och badat lilla skruttan! Nu blir det mer vin, lite godis och tv-tittande!
Saknar mina grabbar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar