torsdag 3 januari 2013

Magi!

Magisk eftermiddag i backen!

Sista dagen i skidskolan och grabbarna kom stolta springandes med diplom. Det är dem sååå värda för de har utvecklats något enormt! Idag tog båda grabbarna stora liften upp i backen, själva, och for nedför svängandes från sida till sida, över hopp och igenom bågar för att bromsa framför oss som stod nere i backen och väntade... Stolta föräldrar, minst sagt!
Därefter åkte vi upp till toppen och lät grabbarna ha lååång lina i selen så de fick sköta svängar och bromsningar själva. De är som sagt jätteduktiga men vissa partier i backarna är riktigt branta så vi vågar inte släppa dem helt!
Efter lunch blev det "vuxenåk" så jag spände på mig pjäxorna medan M tog snowboarden. Vi skulle utforska en ny backe för att se om vi kunde ta med barnen dit (Blåbärsskogen & Trollskogen) men det blir inget med det... Till och med "proffsen" tog av snowboards och skidor och gick ner medan jag själv nästan började gråta och åkte på rumpan :D Bortsett från det så var det supermysigt och solnedgången var magisk!

Dock är mina tankar någon annanstans och jag håller mina tummar krampaktigt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar