fredag 13 mars 2015

Top

Jag började dagen med att tokamma Elvis för att han skulle klara sig medan jag körde en förmiddag på stan. Påvägen dit släppte jag av Ellioth i skolan för att sedan gasa mot tandis. Ångest deluxe och tårarna sprutade men jag fixade ingreppet! Därefter gick jag till Martine där jag fick naglarna fixade och blev toknöjd som vanligt!
Gasade hemåt för att byta av M. Klädde Elvis och ammade honom för att sedan stressa och hämta Ellioth i skolan. Vi fick sällskap av Linda och Ebba påvägen hem och hamnade på deras terass där vi bjöds på fika i solen!
Därefter for vi hemåt igen. Kidsen stannade ute och lekte medan jag gick in och ammade Elvis igen för att kunna lämna honom hemma och ta stora grabbarna på innebandyträning. Elton grät och ville också börja på innebandy för ett par veckor sedan så han och jag var iväg och köpte klubba och glasögon. När han sedan gått till träningen med sin pappa har han inte velat vara med och det har lilla "daltpappan" gått med på ;-) Samma sak när mormor och morfar var med, han skulle inte vara med på några övningar då han var rädd att förlora! Idag var morsan i huset med och ungen var med på allting och var superglad och stolt efteråt! Man måste ju pusha sina barn lite :)
Nu på kvällen fick vi finbesök från Stockholm i form av Pontus, Johanna, Filippa och Meja. Vi käkade tacos, såg på Lets Dance och sedan fotade jag kidsen lite (kort kommer!). De däckade gott båda två efter det och då var ju jag tvungen att arrangera en liten sovbild :) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar