fredag 20 mars 2015

Barnkalas

Jag kom knappt upp ur sängen imorse, sjuk av träningsvärk. På riktigt, sjuk. Hela kroppen värkte och jag kände mig febrig typ. Två panodil och jag mådde liiite bättre. Spenderade ändå förmiddagen på soffan med mina minsta grabbar <3 Elton och jag skulle spana solförmörkelsen men såg inget genom de tjocka molnen så vi fick spana på Aftonbladet.se istället. Sedan tyckte E det var väldigt spännande att det mörknade en stund ute :)

När vi hämtade storebror på skolan hämtade vi även med oss världens bästa Elma hem. Vi åt mellis, fikade och pratade massor skit, mys <3

Nu ikväll har Ellioth haft sitt barnkalas tillsammans med kompisen Ebba (de är födda på samma dag), de bjöd hela klassen och hade det på Fenomenmagasinet! De är 25 kids i klassen och 21 kom, snacka om lyckat! Ellioth var sååå lycklig över kalaset och alla paket han packade upp när han kom hem!
Jag vågar mig fortfarande inte ut i några stora folksamlingar (speciellt inte med 21 snoriga 6-7-åringar) med Elvis så han och jag åkte till Ljungsbro där även bästa Inna & Percy var <3 Där blev vi bjudna på middag och trevligt sällskap!

Inna & Elvis <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar