tisdag 3 mars 2015

Kramper

Gårdagen gick verkligen i ett och jag hade ingen tid över till bloggen. När kvällen väl kom var jag så trött att jag somnade såfort jag satte ner rumpan!

Vi körde lite ombytta roller igår jag och M. Han tog Elvis och gick till BVC (killen hade gått upp ytterligare 240 g och väger numer 3944 g) och jag åkte med Ellioth till sjukhuset för ett sömn-EEG. Ellioth "krampar" (vi vet inte vad det är...) fortfarande när han får feber och det är det som utreds! Han är liksom lite för gammal för feberkramper men något konstigt är det. Han blir frånvarande, rycker och kan inte prata, jätteläskigt!


Efter undersökningen gasade vi hem och väl där väntade en hungrig liten Elvis. Jag ammade honom, bytte Ellioth mot Elton och åkte och storhandlade på Maxi. Det tog flera timmar då det var massor som skulle handlas och dessutom sprang vi på en gammal vän som jag var tvungen att stå länge och prata med <3
Väl hemma igen var det middagsdags, amma och sedan duscha och söva kids. Dessa bestyr tar ju sådan tid så innan allt var klart och vi var i säng (okej, vi kollade Nemas Problemas under amningsmaratonet...) var klockan strax innan midnatt!

Nu klev jag precis upp, Elvis sover fortfarande och grabbarna har varit uppe sedan 7.30. De har sett på tv och ritat, superduktiga! Det är studiedag idag så jag har alla kids hemma och hade tänkt ta en tur till Valla i vårvädret. Vårvädret byttes ju dock ut mot toksnöfall så nu vet jag inte vad det blir. Det är så tråkigt att sitta hemma men lekland är ju helt uteslutet i dessa RS-tider...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar