torsdag 12 mars 2015

Stressmorsa

Jag börjar förstå det här med att pensionärer inte har någon tid, det har inte jag som mammaledig heller. Det är liksom full fläkt hela tiden. Mornarna är stressigast då man ska fixa sig själv, duscha, klä barn, frukost och sedan sitta en halvtimme och ge Elvis mat för att sedan hinna i tid till skolan vid 8.30. 
Efter att ha lämnat grabbarna idag mötte jag upp Camilla, en tjej jag hittat på Instagram med en liten Milton som är född på samma dag som Elvis, och vi tog en långpromenad! Det var supertrevligt så det blir garanterat fler promenader!
Därefter hann jag bara hem och amma och starta en maskin tvätt innan det var dags att hämta hem storebrorsorna! Vi åt mellis på altanen medan Elvis sov i sin vagn och jag hann även att bädda rent!
När Mange kom hem vid 16.30 körde vi skiftbyte och jag drog till gymmet där jag mötte upp Fanny! Konditionen är ju kass efter graviditeten men idag fixade jag ändå 20 min på crossen (+5 min från förra veckan!) och därefter körde vi ben!
Påväg hem kompletteringshandlade jag och det tog ju tid då det gick på 1200:-. Under tiden hann Mange ringa och berätta att Elvis skrek och var hungrig så jag stressade ju ihjäl mig. Det känns som det är det enda jag gör om dagarna, stressar för att hinna i tid till allt. Dessutom ska fisen ammas hela tiden. Det var väl nu man skulle ha all tid i världen?

Jag dör sötdöden när jag ser Elvis i sin nya stol <3 Hur söt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar