tisdag 31 mars 2015

Dubbelpass


Imorse gjorde jag det, klockan 05.00 checkade jag in på gymmet. Trodde vi skulle vara ensamma där men icke, två killar på maskinerna och ytterligare fyra på konditionsmaskinerna, grymt! Vi körde 30 min cardio på crosstrainern och sparade styrkan till ikväll. Dock blir det mer cardio för mig i form av ett zumbapass på Medley med världens bästa Rusul. Hon flyttar nämligen till Oslo inom en snar framtid så jag måste passa på!

Svettig men skön start på morgonen. Och pigg blev jag. När jag hade lämnat kids på skola och förskola var tanken att jag skulle sova en stund med Elvis men jag hade jättesvårt att somna... En timme blev det tillslut iaf :)

Nu i em har jag hämtat hem kidsen. Ellioth följde med morfar hem och bytte däck på bilen medan Elton, jag och Elvis hängde på vår gård med två förskolekompisar och deras pappor.
Nu äter vi lite mellis framför tv:n och jag passar på att vila lite inför kvällens pass. Ska dessutom möta upp Rusul innan träningen och gå ut och äta, denna kväll kan alltså inte bli annat än perfekt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar