onsdag 18 mars 2015

RS


Idag fick jag det första riktiga leendet och lyckades dessutom fånga det på bild <3

Efter att ha pratat med 1177 igår blev vi ombedda att åka upp till barnakuten så att de fick titta på honom. När jag tog ut honom ur bilen och skulle lägga ner honom i vagnen blev han rädd, ryckte till och drog samtidigt ner massor slem i halsen och fick därför inte luft. Jag fick panik och skakade honom och då hostade han till och fick upp massor slem. Jag blev livrädd och halvsprang med honom i famnen upp till barnakuten, med morfar i släptåg med vagnen. Väl framme trodde sköterskan direkt RS då hon såg slemmet på hans dregglis. Vi fick vänta på läkaren i ett par timmar och hon lyssnade på honom och konstaterade att han var lite slemmig men inte farligt. Det kunde vara första dagen på ett RS eller en vanlig förkylning. Skulle det vara RS skulle han bli jätteslemmig om cirka fyra dagar och isf skulle vi återkomma.
Idag har han dock känts piggare och mindre varm. Dock har han ätit sämre och sovit mycket mer. M tog barnen till skolan, och hämtade dem, för att jag skulle slippa släpa ut Elvis bland massor folk så han och jag hängde i solen på altanen. Han sov i vagnen i hela fyra timmar och därefter väckte jag honom för att ge honom mat!

M jobbade hemifrån sen i eftermiddag så jag tog med mig barnen och åkte till Ljungsbro för att han skulle kunna jobba i lugn och ro. Jag gav Elvis mat innan vi åkte därifrån och sedan stressade jag hem för att hinna äta innan det var dags för gym. Idag körde vi, som alltid, 30 min cardio och dessutom ben. En viss PH-/Stjärnorna på godset-/Mello-stjärna var där och gjorde många startstrucked :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar