söndag 22 mars 2015

Det gäller att gasa

Dagen var så fullspäckad igår att jag inte hade tid att blogga. När jag sedan satte ner rumpan på soffan vid 21-tiden däckade jag direkt :)

Igår förmiddag var jag i Tornby en sväng och gjorde några ärenden! Jag bytte storlekar på några presenter vi fått till Elvis (ungen har så mycket kläder i strl 62 att han knappt kommer hinna använda allt...) och köpte vårskor till grabbarna då de inte äger ett enda par som passar. Deras fötter har vuxit flera centimeter över vintern :/
Sedan skyndade jag hem för att amma innan vi gasade vidare mot barnens kusiner och Järna där det vankades kalas för flera kusiner (inkl Ellioth) och farmor. Jag körde, Ellioth spelade på sin surfplatta, Elton höll låda fram med mig ("Du kör för fort mamma, gps:en visar ettatvåatvåa och skylten säger 110!" :)) och pappsen och Elvis sov. 
Väl framme bjöds vi på tacos och fika och det var så lugnt och skönt då de stora grabbarna lekte i källaren med kusin Albin och Elvis blev ompysslad av kusinerna Wendela och Alvina <3



Strax efter 18 gasade vi hemåt igen. Grabbarna somnade direkt (och sov hela natten), jag körde och M försökte återberätta min förlossning (med tider!) så jag snart kan bjuda på en förlossningsberättelse! 
Väl i Linkan stannade vi på Maxi där M sprang in och då började självklart Elvis skrika som en tok så jag var tvungen att flytta bak i baksätet och amma där på parkeringen :)
Väl hemma var det bara att lyfta över stora grabbarna till sina sängar och därefter tokdäckade hela familjen på soffan :)

Idag hänger jag och Elvis hemma och tvättar medan de andra grabbarna är i stugan! I eftermiddag kommer bästa familjen Kinnander över på våffelmys <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar