onsdag 11 mars 2015

Osämja


Den här killen fick bära POP från topp till tå idag <3

Jag har precis sövt barn, den minsta och suraste somnade precis, igen. Han somnade ihop med storebrorsorna när jag läste för dem men såfort jag lade ner honom vaknade han igen, arg som ett bi. Det är så konstigt för på dagtid sover han såå gott i sitt babynest i sin säng men kvällstid ska han bara vara på mig hela tiden. Skrutt <3 Det blir lite knöligt ibland, som ikväll när jag varit ensam med barnen. Men allt går sålänge man tål lite barnskrik :)

Annars har jag haft en effektiv dag... Lämnade de stora på förskola och skola och sprang hem och städade huset. Efter det lite amning och eftersom M jobbade hemifrån idag smet jag ner på stan en snabbis efter det. Jag passade på att hämta hem storkillarna påvägen hem och väl hemma låg Elvis fortfarande och snusade. Så är det alltid när jag lämnar Elvis ensam med M, han sover hela tiden. Såfort jag kommer hem vaknar han dock, det är som att han känner doften av matmaskinen :)

Eftermiddagen har varit lite halvtråkig då vi fått vara sååå arga på grabbarna. De är inne i en period då de är i luven på varandra precis HELA tiden. De retas, tjaffsar och allmänt ogillar varandra. Idag när de lekte ute fick M se att Ellioth lade ett snöre runt lillebrors hals vilken då bet sin storebror och ja, sedan hade vi ett stort och allvarligt samtal med dem. Jag tror alla utom Elvis grät. M var så frustrerad att han inte visste vart han skulle ta vägen och då hade han bara varit med i detta i någon timme. Jag fajtas med denna osämja vareviga dag och blir det ingen förbättring inom en snar framtid måste vi ta hjälp för detta är ohållbart...

Så kommer stunder, som ikväll, när alla tre grabbar ligger tillsammans och myser och då svämmar ju hjärtat över <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar