onsdag 4 mars 2015

Kvalitetstid


Min lilla rosa kille <3

Idag har jag haft mys med alla mina små killar. Efter att vi hade lämnat storebrorsorna på förskola och skola idag tog jag och Elvis först en liten promenad till affären med Tessan, Vilgot och Theo innan vi gick hem och kröp ner i sängen igen. Vi sov någon timme, ammade och när Elvis fortsatte sova passade jag på att äta lunch i lugn och ro. Min första lunch sedan Elvis anlände faktiskt, jag har inte hunnit förut! Sedan hämtade vi storebrorsorna och promenerade genom skogen påvägen hem, vi var ute i det fina vårvädret i över 1,5 timme.
Nu på kvällskvisten åkte jag, Ellioth, Elton, Tessan och Tim på en liten "utflykt". Första stoppet var City Gross där grabbarna fick gå loss i "godisborgen". Därefter åkte vi ner på stan och sprang igenom två butiker innan vi intog middagen på Mc Donalds. Samtidigt som jag fick egentid med mina stora grabbar fick vi tid med Tessan och Tim, och Mange fick egentid med Elvis. Win win.

Nu sitter jag i soffan med en liten ledsen Lillis på bröstet, magen krånglar lite med fisar som gör ont :( Vi gråter ikapp då jag blivit så illa berörd av lilla Junis som idag förlorade kampen mot cancern. Knappt ett halvår gammal var hon och hann ju knappt börja sitt liv här på jorden. Man ska inte överleva sina barn, livet är så fruktansvärt orättvist då. Jag har pussat lite extra på mina killar idag och insett att man absolut inte ska ta livet för givet <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar