tisdag 1 december 2015

Tuffe

Dagen började med tårar hos tandläkaren. Jag känner mig alltid så jäkla tuff när jag sitter i bilen dit men blir den där jäkla lipsillen så fort jag sätter mig i stolen, livrädd! Två tänder blev av med tandsten innan jag höll på att svimma och istället löpte där ifrån, moget...

Elvis och jag var på BVC idag. Kiddo är numer (10 mån + några dagar) 79 cm lång och väger 10195 g. Normalviktig men galet lång. Inte undra på att det blir wobbligt när han står :) Han fick även en spruta och sa inte ett knyst. Eller jo, han spände benet lite och suckade, grymma unge ❤ Vi får se hur dyr den sprutan blir (MPR- Prioxin), vi får nämligen betala den då den egentligen inte tas förrän vid 18 månader men han behöver en extra innan Thailand. Receptionisten på vc hade ingen koll så vi får vänta på fakturan!

När M kom hem smet jag till gymmet och för första gången sedan op klarade jag 30 min på crosstrainern! Happy! Efter det gjorde jag några ärenden i Tornby, hem för dusch och sedan bjöds jag på grym middag hos Jonas!

Lite nätshopping hanns med idag... Surt dock att ett sets byxor blev utsålt innan jag hann betala :( Den gröna dressen blir nu till hösten medan den gula blir lagom till våren och förskolestart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar