tisdag 22 december 2015

Fröken Sofia

Elton följde med M till jobbet imorse så jag, Ellioth och Elvis hade mysmorgon. Vi låg mest på golvet och lekte tillsammans! Vid lunch kom M och Elton hem och jag for iväg för att göra det jag sååå länge hoppats på, skriva ett nytt anställningsavtal! För några veckor sedan slängde jag ut några jobbansökningar, åtta stycken för att vara korrekt. Jag fick gå på sju intervjuer, där två stycken var lärarjobb. Jag blev direkt erbjuden tre förskollärartjänster men ville vänta ut svaret på ena lärartjänsten då det kändes sååå rätt på intervjun! Igår ringde så rektorn, och erbjöd mig jobbet! Jag grät av lycka, i mars tar jag en egen klass. En egen årskurs 1 och jag ser såå mycket fram emot det! Jag vet att det kommer bli en jäkla massa jobb men jag är så himla redo för det! Jag älskar utmaningar!!

Efter intervjun åkte jag ner till stan, fixade en inflyttningspresent, lunchade med Johanna, hämtade ut nya glajjor och tog en fika. På vägen hem tog jag även en sväng om gymmet och körde 30 min på crosstrainern!

Dagen har även varit tårar då vi fick slutgiltiga besked om renoveringen och insåg att vår budget inte alls går ihop. Kul när man tömt hela huset osv... Men nu har vi tänkt om och M sitter och skissar på en ny ritning!

Hann med lite rea-shopping i form av denna idag också! Elvis fyller ju 1 år när vi är i Thailand så denna får vänta på honom när vi kommer hem ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar