lördag 26 december 2015

Zumba och fel fynd

Älskade, snällaste bebis alltså... Imorse gav han oss sovmorgon till 8.45 (välling vid 7.30 och somnade sedan om)! Han har nog redan tagit semester ❤
Vid 10 gav jag och Elton oss iväg då bästa Rusul var i stan och det vankades zumba. Hon är sååå grym så trots illamående pga all julmat och allt julgodis körde jag järnet och njöt varje sekund av passet!
När vi kört hem Rusul efteråt körde vi mot stan för att fynda lite på rea. Parkeringshusen var fulla men vi lyckades haffa en parkering på en liten gata mitt i stan och sedan rusade vi mellan butikerna. Siktet var lite vårkläder till Elvis och främst byxor men vi kom endast hem med ett par alldeles för stora jeans och ett par leggings och en massa tröjor. Köpte även strumpor på POP trots att jag beställde hem åtta par därifrån häromdagen (och fyra par idag). De kan man aldrig få för många par av och nu har jag dem i alla färger och vi lär klara oss till nästa vår då jag tog en storlek större!
När vi kom hem hann jag bara duscha och sedan kom familjen Kinnander på fika. Det var alldeles för längesedan och kommer dröja länge nu igen eftersom vi drar så det var välbehövligt ❤
Nu väntar vi på att maten ska bli klar i ugnen och efter vi intagit den slänger vi oss på soffan och laddar för en dag med packning imorgon!

Dessa två driver mig till vansinne och gör mig gråhårig men trots det älskar jag ju dem oändligt såklart ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar