lördag 19 december 2015

Klinkers, cup, julgran och packning...

Imorse tog vi alla sovmorgon till 8.30. Vid 10 gav vi oss iväg till Tornby för att välja golv till köket. Det blir stora svarta plattor vilket kommer bli sjukt snyggt till vårt vita kök med svarta detaljer!
Därefter tog vi en sväng till Lager 157 där vi inhandlade reskläder till grabbarna i form av mysbrallor, tishor och ascoola stickade tröjor. Snyggt och bekvämt!
Strax efter 11 var det samling i Sporthallen då grabbarna hade innebandycup. Jag for iväg och köpte lite Lego på 30% innan jag gjorde dem sällskap på cupen. Båda grabbarna körde järnet men Elton fick avstå de två sista matcherna. Han har klagat på att han har haft ont i benet i över en vecka och vi har gissat på växtvärk. Efter att han haltat sig igenom de två sista matcherna insåg vi att det onda benet var typ 2 cm längre än det andra så ja det har nog vuxit. Hoppas det andra benet kommer ifatt snart :)

Efter cupen for vi till Ljungsbro där grabbarna, till sin stora glädje, fick klä granen. Vi blev även kvar på middag och Ellioth blev kvar en natt till. Nu har vi packat resväskor med kläder och 50 kg barnmat och nu fortsätter vi packa ner huset... Elton har suttit med en hink i knät och försökt kräkas men det kom inget och nyss somnade han. Jag håller tummarna för att han bara var helt slut efter dagen...

Finaste innebandykillarna ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar