lördag 12 december 2015

Fisk

Imorse klev hela familjen upp vid 7 för att vid 8 ge oss iväg mot simhallen. Elton hade avslutning på simskolan och därefter badade vi. Eller alla badade utom jag. Jag vågade inte riktigt då jag fortfarande har någon liten sårskorpa kvar på brösten och jag är livrädd att det ska bli något innan vi åker. Jag väntar till jag kan bada i saltvatten istället!:)
Det roliga var att vi satte på Elvis puffar för första gången (vi har inte gått på babysim med honom och han badade bara i pool någon gång i somras) och slängde i honom i vattnet och ungen simmade runt som om han inte gjort något annat. Någon kommer nog trivas rätt bra i Thailand! :)

Vi hängde i simhallen ända till 12.30 och påvägen hem köpte vi med oss lite lunch. Mc D till kidsen och ribs till oss. När vi var mätta och glada kröp Elvis och jag ner i sängen och sov i två timmar. Det är jobbigt att vara i simhallen :)
När vi vaknade åkte vi till Jakobsdal och hämtade upp lite Bloppisfynd. Jag har bla letat skalkläder till Elvis (vill ha det klart när vi kommer hem från Thai) överallt och då det inte är säsong har jag inte lyckats hitta några i butik. Fyndade då ett par HH-skalbyxor i nyskick för 50:-.:) Dessutom var vi förbi hos söta Julian och köpte hans gamla uv-dräkt som satt som ett smäck på Elvis!

Nu har jag kört lite nätshopping i form av ett par Freddy (tänkte att resa i) och en ny parfym. Ja, parfym hittar man mycket billigare på nätet än på Taxfree på flygplatser!

Vår lilla fisk ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar