torsdag 3 december 2015

Rätt sida

What a day!  Började med att ställa mig på vågen och äntligen är jag på rätt sida 60. 59,8 kg visade vågen och jag har gått ner 12 kg på cirka tre månader. Något kilo till och jag är nöjd och i mål!

Tog en förmiddagsnap tillsammans med Elvis efter att vi hade lämnat brorsorna. Vi hann med lite tvätt och disk innan vi somnade och tur var ju det för när vi vaknade var det dags att gå och hämta. Vi möttes av Ellioth som låg på soffan och hade ont i magen så honom tog vi med oss direkt. Vi gick förbi affären för att hämta två paket och påvägen hem tryckte de en varsin fralla och därefter en bulle och sedan var det inte tal om något ont i magen mer.

När jag sövt Elvis för eftermiddagsnapen kom M hem och jobbade hemifrån och då smet jag och grabbarna iväg till leksaksaffären. Ellioth hade ett presentkort han ville byta in och Elton hade en Lego-dublett att byta. Det tog någon timme innan vi var påväg hem igen med två nöjda grabbar.

Jag bytte bara om och mötte upp Jonas och Josse, Tomtenatta it was! Lite shopping, mycket span och god kvällsmat på Hälsofreak får sammanfatta kvällen!
Nu dags att blunda...

ÄNTLIGEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar