lördag 31 oktober 2015

Brösten regerar

Jobbig dag igår. Igen. Några pratade om den där magiska gränsen om fyra dagar och att smärtan på den femte dagen är som bortblåst. Nja, på mig verkade det bli tvärtom. Igår hade jag så ont, när jag inte hade något smärtstillande i kroppen, att jag grät en skvätt. Lite oroad då det är ena bröstet som gör så ont. Dessutom slutade jag med penicillin igår, efter inrådan av Gunnar. Och hurra, illamåendet försvann iaf!

Tanken igår var att vi skulle hitta på något hela familjen. Flygvapenmuset och Leos Lekland var på tal men nä, istället gjorde vi tråkiga men nödvändigt onda saker. Jag hade tänkt komplettera med lite godis, sallad och läsk men notan M skrev till mig var tre sidor lång. Vi insåg då att jag aldrig skulle kunna lyfta in det i bilen själv samt att det skulle ta halva dagen så vi fick ställa in de roliga planerna. Ellioth åkte till mormor och morfar och resten av familjen for till Maxi. Där brottades vi med resten av Linköpings befolkning medan vi provsmakade allt från mat till snacks och till choklad, mums! Och ja, det tog typ hela dagen...

På kvällen, medan jag vilade, gav sig grabbarna upp i skogen på spökvandring. Högstadieelever tillsammans med MAIK hade anordnat det och det var tydligen riktigt välordnat men inte så mycket folk då reklamen tyvärr inte nått ut.

Idag var tanken Vimmerby och ALV men mina bröst sätter käppar i hjulen och behöver vila. Vi tar en dag hemma med lite bak, besök och senare "bus eller godis?"!

Aj :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar