tisdag 1 september 2015

Comeback

M tog kidsen till skolan idag så jag och Elvis slapp att gå ut i regnet. Vi tände myslampor och låg på golvet och lekte och gosade istället. När Elvis sover ute i vagnen sover han i minst två timmar men idag i sängen sov han bara i 40 minuter och sedan gick det ej att söva om honom förrän han fick komma upp på mitt bröst, så sov han vidare i 1,5 timme, skitunge ❤ Jag passade på att blunda en stund då också!

Elvis gillade inte riktigt läget när jag klädde på honom både mössa och jacka när vi skulle hämta hem brorsorna från skolan. Än värre blev det när vi gick ut och regnet blåste i ansiktet på honom, han fick ingen luft och klamrade sig fast stenhårt i mig. Dags att vänja sig, hösten är ju här!

Väl hemma åt vi mellis och sedan kröp vi upp framför tv:n, grabbarna med en varsin skål chips. Busigt en tisdag, och innan fotbollsträning! :)

Nu ikväll har jag gjort comeback på gymmet igen. När jag gått på shakes har jag inte orkat men nu äter jag igen och är det dags att träna igen! Imorse visade vågen nästan -6 kg, 7 kvar alltså! KÄMPA! Beach 2016 börjar ju som sagt redan den 1/1 för oss!

Det bästa med hösten är ju att krypa upp i soffan och tända massor ljus ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar