onsdag 9 september 2015

Ett litet monster har flyttat in

Elvis har varit på uselt humör nu sedan han var sjuk. Han är sur och missnöjd hela tiden, det är liksom som att han kommit på att han varit lite för snäll innan och nu visar vart skåpet ska stå :) Så gjorde han även inatt vilket innebar i princip obefintligt med sömn för mig och jag var ett lik imorse. Det gick verkligen inte öppna ögonen och huvudet kändes som det höll på att sprängas. Jag svepte två panodil och kröp ner igen medan världens bästa M roddade kids och tog dem till skolan ❤

Elvis sov bara en timme på förmiddagen och under den tiden hann jag bara göra mig iordning och fixa med tvätten. Lagom till jag kröp upp under en filt på soffan vaknade surbebisen och jag fick flytta ner på golvet och sura ikapp. Tiden går dock så snabbt så snart var det dags att hämta hem grabbarna. De försvann dock lika snabbt de kom hem... Efter lite mellis for de iväg och lekte med massor grabbar några gårdar bort. Elvis sov eftermiddag i över två timmar och då passade jag på att njuta av sommarens kanske sista strålar!

Nu ikväll var vi iväg på föräldramöte på skolan! Det bästa av allt var att vi fick tillbaka Ellioths ledighetsansökan och att rektorn beviljat honom ledigt :)

Alltså dessa två gör mig så gråhårig men samtidigt älskar jag dem till oändligheten ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar